O autoru

Milica Čalija je ekspertkinja za marketing i komunikacije, preduzetnica, biznis mentorka, i aktivistkinja. Suosnivačica je imilica-calija direktorka proizvodnje ovsenih kolača ”Anđeli”, firme koja svoju društvenu misiju ostvaruje kroz angažovanje žena iz različitih ranjivih grupa, i kroz skoro sasvim zatvoren sistem proizvodnje bez otpada. Milica ima dvadesetogodišnju karijeru u oblastima PR-a i marketinga u velikim kompanijama (RTS, Jaffa, Foodland), a proleća 2019. osnovala je školu preduzetništva sa idejom da osnažuje i edukuje male preduzetnike. Održala je preko 500 treninga i radila sa više od 50 preduzeća. U julu 2019. godine, bila je jedini preduzetnik iz Srbije koji je govorio o socijalnom preduzetništvu na samitu Evropske unije o Zapadnom Balkanu.

11 comments

  1. Jedan savet, pošto mi ovo ugleda kao blog koji će biti zanimljiv i posećen.

    Što pre blog premestite na sopstveni domen, na primer milicacalija.com ili tako nešto. Kasnije ćete imati mnogo muke da to uradite, zato je bolje odmah, dok je sveže.

  2. Milice, WordPress ima šablone i za sajtove u koje se lako inkorporira (pardon, ugradi ili ugnjezdi) ovakav blog. Tako takav oblik ispunjava oba zadatka – čitalac vidi sajt, blog se puni odvojeno, poslednje vesti na samom sajtu su vesti sa bloga, a postoji listić BLOG koji onda prikazuje tekstove!
    Pogledaj pod http://www.themeforest.com – čudo od šablona …

  3. @vinylcd: koja programerska znanja su mi potrebna za to? Do sada su svi besplatni šabloni tipa Joomla zahtevali makar malčice programiranja…

  4. Potrebno je da budeš u upravnom odboru JAT-a 🙂

Zatvoreno za komentare.